04 oktober 2011

Husby Säteri

Nu har jag kommit hem igen efter ett tvådagarsmöte i landstingets tjänst på Husby Säteri utanför Söderköping. Min chef höll i mötet för oss Vårdcentralschefer m.fl. Det har varit bra dagar, tycker jag. Många olika ämnen har diskuterats. 
Husby Säteri är ett mycket vackert och mysigt ställe. Vi har fått supergod och vällagad mat. Här har jag fångat mej själv på bild i en av de stora speglarna i entrén. Förresten är Husby Säteri till salu för 122 miljoner... 
Idag har vi pratat mycket om vår egen arbetsmiljö och vår stress. Visst är det ofta stressigt med många krav och måsten från alla möjliga håll. Men, jag tycker ändå att alla har sitt eget ansvar att säga stopp, säga ifrån, be om hjälp och att ta hand om sig själv på bästa möjliga sätt på fritiden (och även på jobbet förstås).
När jag kom hem idag somnade jag en stund i soffan, sedan tog jag en långpromenad på 1 timma. Hjärnan har vilat samtidigt som jag har motionerat och kommit ut i naturen i friska luften en stund. Det är mitt sätt att ta hand om mig själv.

1 kommentar:

Gunilla sa...

Det är bra att lämna sin vanliga miljö och tillsammans med andra få diskutera och utbyta erfarenheter. Det gynnar både en själv och verksamheten.