06 april 2014

Aktiv återhämtning

Snart tar vi långledig helg och åker till Göteborg för att vara tillsammans med Arwid och Adam några dagar. Vi får se vad vi hittar på att göra, det beror ju lite på vädret. Den här gången bor J och jag på hotell. Har tänkt att bjuda grabbarna på hotellfrukost om de vill inklusive pool-häng. Hotellet har en pool på taket. Poolen är uppvärmd till 37 grader året om. Där utlovas också Göteborgs bästa utsikt och den vill vi inte missa. 
Bilden kommer från Nordic Choice Hotels
Den här helgen har vi haft aktiv återhämtning. J har fixat med odlingslådorna. De har laserats i samma grå ton som huset, de har fått markväv i botten och de har ställts på plats där de ska vara. Nu är det bara jord som behövs och det har "Hav o Mark" lovat att fixa åt oss.
Själv har jag pysslat med tvätt, strykning, städning och rensat lite i trädgården. En härlig känsla infinner sig när det är fint både inne och ute. Njuter av att vara hemma en hel helg!
Det är till och med påskfint här hemma nu. Den fina vasen på golvet köpte vi på Mio idag. Vännen Lotta som jobbar på Mio berättade att vasen är tillverkad av återvunnet glas. Det var lite rapport från mig om vad som är på gång och hur helgen har varit =) 

2 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

Hej!
Det låter som om ni har haft en skön helg med både nytta och vila!
Välkomna till Göteborg och jag hoppas att "Bästkusten", visar upp sin bästa sida, när ni kommer!
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

TACK Gunilla! Ja vi hoppas på fint väder när vi kommer till Göteborg så småningom.
Kram
/Kerstin