25 maj 2014

Mors dag

TACK Arwid och Adam för fin Morsdagspresent! 60 doser mässling- och polio-vaccin till barn som verkligen behöver det från UNICEF
Jag har plockat fin blombukett till mor Vera som hon fick idag på Mors Dag. Hon fick också en fin duk till sitt balkongbord.
Syster med man, Jens och jag var hos mor Vera på fika i eftermiddag.
Hittade en fin bild på mig och mor Vera i ett av hennes gamla album idag. Kul bild - jag har en ganska grym blick. Undrar varför jag ser så arg ut...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka gosiga äppelkinder du hade på bilden. Undra vad du inte var nöjd med. Vilka fina presenter. Den översta var ovanlig men superbra. Igår var en sådan dag då jag saknar min mamma extra mycket. Därför tycker jag det är mysigt att titta in på din blogg och se att du verkar ha ett fint förhållande till din mor. (det hade jag också. Vi hade nästan daglig kontakt) Önskar dig en fin vecka. Kram från ett soligt Ystad.

nillashalsaharmoni sa...

Hej!
Ja, jag tänker och känner som Bosse! Du verkar ha en god och närande relation till din mor. Min mamma blev inte så gammal, bara 66 år. Min omsorg fick istället gå till min svärmor, hon blev 90 år!
Älskar liljekonvaljer.
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

Hej Bosse och Gunilla och TACK för era kommentarer!
Jo, oftast har jag och mina två systrar en fin relation med vår mor.
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram från Kerstin