13 september 2014

Återbesök hos Amalia i Gränna

Den här helgen har vi långledigt från fredag till måndag =) Skönt att ta en paus från vardagen. Igår åkte vi till Amalias Hus i Gränna. Vi har varit där tidigare och vi åker gärna tillbaka. Där trivs vi bra! 
Den här gången fick vi Andrées rum (ni vet han med luftballongen). Fint rum med kakelugn, badrum med både dusch och bubbelbadkar och underbart sköna sängar.
 Egen balkong hade vi också, med utsikt upp mot Grännaberget och även över Vättern.
Här är en del av fina matsalen. Vi åt god tre-rätters middag igår kväll. I morse vaknade vi av kaffedoften nerifrån köket. Det vara bara att ta trappan ned från från rummet och njuta av den goda frukosten.
Hotellet känns mysigt och personligt. Maten är fantastiskt god och personalen står för god service och en trevlig atmosfär. En bra plats för lite vardagslyx och verklighetsflykt.
I går eftermiddag gick vi en promenad på genomfartsgatan i Gränna. Vi tog en fika och vi tittade lite i butikerna. Tyvärr hade min favoritbutik stängt för säsongen.  
 Här är jag före middagen i jeans och vit linneskjorta
Mörkret har sänkt sig över Gränna. Hotell Amalias Hus består består av flera små hus från 1700-talet som ligger tätt intill varandra.
Vi har haft en mysig fredag - lördag på Amalias Hus i Gränna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara Gränna. Där bodde vi senast i maj. Nästa gång kan det bli att vi testar Amalia. Tack vare ditt blogginlägg. Trevlig helg.

Anonym sa...

Åh, vad mysigt! Gränna-längesedan vi var där, hög tid för ett återbesök. Så underbart med långledighet!
Ha det nu så gott!
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

Tycker absolut, Bosse och Gunilla att ni ska besöka Amalias Hus i fina Gränna.
Kram från Kerstin