26 oktober 2014

Solenergi

Soluppgången i morse var magiskt vacker. Härligt med solsken igen efter några grå dagar!
Solen går upp över Carlslund sista söndagen i oktober och jag njuter av naturen, lugnet och tar emot solens energi.

15 oktober 2014

Göteborg nästa

Nu har jag bokat tågresa till mig och syrran! Vi åker till Göteborg i mitten av november. Min syster ska hälsa på sin dotter med familj och jag ska hälsa på min Arwid och min Adam =) Jag längtar väldigt mycket efter att träffa mina barn så jag ser fram emot Göteborgsdagarna. Det ska också bli jättekul att ha sällskap med syrran på tågresan. Då hinner vi att prata massor!
Mina barn är vuxna människor 26 och 29 år som bor och pluggar i Göteborg. De är också glädje, kärlek, trygghet, tillit och tillhörighet för mej ♥ 

12 oktober 2014

Födelsedagsfirande

Idag har jag blivit firad av mellansyster med man och av mamma Vera som varit här på söndagsmiddag. Jag fyllde år för några dagar sedan och jag tycker att det är kul att passa på att träffas. Jag fick fina presenter, vi åt, pratade och hade en mycket trevlig stund tillsammans.
Sambo Jens fixade rostbiffen igår som vi bjöd på idag. Till rostbiffen åt vi potatisgratäng, en såssky med smak av timjan, sallad och pickles. Till dessert blev det enkel fruktsallad av mango, färsk ananas och melon med lite hallon och grädde på. Till eftermiddagskaffet bjöd vi på hembakad fransk chokladkaka med grädde och en ljuvligt god jordgubbssås.
När kalaset var slut och köket var i ordning tog jag en springtur i min motionsrunda =)   

05 oktober 2014

Trädgårdssöndag

Känner mig så där skönt trött i kroppen ikväll efter en heldag ute i trädgården idag. Har klippt gräsmattan, kanske sista gången för säsongen. Har också rensat omkring fruktträden, grävt jord i odlingslådorna, klippt kanter och fixat lie annat. Jag som tycker om att vara utomhus och att jobba i trädgården har haft en bra dag.
 Samtidigt som jag har det bra i trädgården blir det fint också, en riktig win-win-situation
Katterna hänger på när jag är i trädgården. Här ligger Sara och myser på gräsklippet i en av odlingslådorna. Katterna är ganska olika varandra i sina personligheter. Katten Sara är mest intresserad av att ligga och mysa.