01 januari 2015

År 2014

I januari fyllde Adam 26 och Arwid 29. För övrigt flöt januari på som vanligt och inget särskilt hände. 
Vårt TV-rum blev klart i februari och det blev fint med en ny TV-bänk.
I mars påbörjades altanbygget. Att det skulle ta nästan fyra månader innan allt blev klart hade vi ingen aning om då. Hav & Mark som gjorde jobbet drabbades hela tiden av oförutsedda händelser som gjorde att det drog ut på tiden.  
Både Arwid och Adam var hemma i påskhelgen. På skärtorsdagen åkte Adam och jag på utflykt till Naturum vid Tåkern. Det var en ganska kall och blåsig dag men resten av påskhelgen var varm och solig.
I maj blommade vildäppelträdet bedårande vackert utanför oss. Jag plockade gullvivor och liljekonvaljer utanför vår trädgård. Det var en vacker vår och försommar 2014. 


I juni börjar det växa i våra nya odlingslådor i vår trädgård. "Hav & Mark" har tillverkat lådorna och Jens målade dem i samma färg som huset.
Första helgen i juni var både Jens och jag i Göteborg. Då bodde vi på hotell och vi umgicks med Arwid och Adam förstås.
Vi får också se resultatet av planteringarna i norr-rabatten. Jag njuter av vår trädgård!
I mitten av juli får vi äntligen en efterlängtad semester. Första semesterdagen åker vi till Ystad Saltsjöbad. Efter en lång resa var det underbart att komma fram till det här fina boendet vid havet.
En lugn, skön och avstressande semester i vacker och harmonisk miljö. En enorm kontrast mot vardagsrutiner och hårt arbete.
Vi hade gärna stannat kvar ytterligare några dagar i Ystad. Vi kände att behovet av ledighet och vila var stort. Jag kan tänka mej att vi gärna åker tillbaka hit igen.
Jag hälsade på hos Arwid och Adam i Göteborg några dagar i augusti innan det var dags att återvända till jobbet igen. Här ska vi äta en god vegetarisk middag i Adams fina kök. 
Det var underbara Göteborgsdagar, härligt att vara tillsammans. Sista dagen var vi på Saltholmen innan det var dags för mej att ta tåget hem.
En sensommarbild på vårt hus med nybyggd altan. Jag älskar vårt hem! 
I mitten av september tog Jens och jag ledigt några dagar. Vi åkte till Amalias Hus i Gränna och skämde bort oss lite.

En helg i mitten av november var det dags att åka till Göteborg igen för att hälsa på Arwid och Adam. Som vanligt var det mysigt och härligt att vara tillsammans och Göteborg är en stad jag tycker om. 
I december kom bänken på plats i sovrummet
Adam kom hem för att fira jul och nyår, Arwid åkte till Tanzania. 
Vi har haft ett fint jul- och nyårsfirande och vi har haft ett bra år.

3 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

God Fortsättning Kerstin!
Du och din familj har haft ett gott år med tanke på din summering! Tänk så mycket "trevligheter" ett år ändå kan innehålla.
Hoppas att 2015 blir ett lika fint år!
Kram, Gunilla

Razzy sa...

God fortsättning :)

Härligt att se hur erat 2014 har varit och jag hoppas att 2015 blir minst lika bra om inte bättre.

Kram Eva

Kärrans blogg sa...

Hej Gunilla och Eva!
Ja 2014 var ett bra år. Känner tacksamhet och glädje över att vi är friska och har det bra.
Kram från Kerstin