28 november 2015

Olika vänner

Idag har jag haft en heldag tillsammans två tidigare jobbarkompisar. Åren har passerat och vi har olika roller på våra arbetsplatser nu jämfört med hur det var då, när vi hade samma arbetsplats. Två av oss är chefer nu och hon som var chef förr är en "vanlig" medarbetare nu, ombytta roller kan man säja. Mycket har förändrats, både privat och på jobbet men vår vänskap består år efter år. Vi är egentligen helt olika personer med olika intressen och åsikter men har ändå väldigt trevligt när vi träffas. Vi kan varandras historia och vi respekterar varann. Vi träffas två gånger per år i grannstaden, vi fikar, pratar, shoppar och äter sen lunch tillsammans. Sedan åker vi hem och har ingen kontakt alls tills nästa gång vi ses.       

4 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

Visst är det mysigt med att hålla kontakt med "gamla kollegor"! När man väl träffas så har men mycket att prata om...så går tiden och så ses man igen!
Värdefullt!
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

Ja Gunilla, precis så är det!
Kram från Kerstin

Razzy sa...

Hur ofta eller sällan man en ses så är en vän alltid en vän i alla väder, man finns där även om man inte alltid hörs. Det är mera värdefullt än vad många tror tyvärr. Kram Eva

Kärrans blogg sa...

Ja, riktiga vänner är värdefullt
Kram från Kerstin