13 december 2015

Fin helg

Igår kväll hämtade jag Arwid då han kom med tåget från Linköping. Han och Lotta hade varit på barndop där. (Lotta stannade kvar i staden för att träffa gamla kompisar på kvällen.) 
Jens hade lagat en underbart god vegetarisk middag till oss. Vi satt länge och åt och pratade. Efter maten tog Arwid och jag en kvällspromenad och tittade på stjärnorna och bara var just där och då. Det var en kall och stjärnklar decemberkväll och jag hade en varm känsla av att få vara tillsammans. 
I morse gick jag upp tidigt, fixade kaffe, lussebullar och tände ljus. Sedan satt vi alla tre + katten Sara i TV-soffan och tittade på den fantastiskt fina Luciakonserten på TV. Det var vacker sång och musik. Hela programmet utstrålade också en mycket accepterande och tillåtande atmosfär, att alla människor får vara precis som de är. Underbart!
Efter frukost tog Arwid en promenad till sin fars hus för att packa ihop lite av sina saker som förvarats där. Jag gick sedan dit och mötte honom för fortsatt promenad till mamma/mormor Vera. Innan vi gick vidare väntade jag en stund på Arwid.
...
Arwid och jag promenerade sedan vidare till mamma/mormor och Vera och Lotta kom dit =) Efter gott fika åkte vi hem till oss. Jens hade lunchen klar när vi kom hem. 
Nu är Arwid och Lotta på väg tillbaka hem till Göteborg. TACK för en jättefin och mysig helg

2 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

Tack Kerstin för att du delar med dig! Ibland är det bra både för en själv och för andra att vara personlig. Det du beskriver kan inte göras på något annat sätt. Personligt, men inte privat. Det är en del vi ska uppleva på vår resa genom livet och det innebär både sorg och glädje!
Kram, kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

Tack själv för dina kloka ord! Ja, ibland känns det skönt och bra att skriva lite mer personligt. Livet består av både sorg och glädje och det avspeglar sig även i bloggandet.
Kram tillbaka
/Kerstin