12 december 2015

Helgrapport

En fin lördagsmorgon med vacker himmel, rovfågelsskri, frisk luft, en massa morgonpigga och hungriga småfåglar. Jag hann precis fånga talgoxen på bild innan den flög mot solrosfrön och talgbollar i vår trädgård.
I eftermiddag eller framåt kvällen kommer Arwid och ev. Lotta och stannar till i morgon. Ska bli underbart att träffas!
Förra helgen hade vi "mamma Vera helg". I lördags bjöd hon oss på lutfisk. Efter maten tog vi med henne till Heda kyrka på adventskonsert med kören Chorus Lin. I söndags hämtade jag hem henne till oss. Vi bjöd på fika med bl.a. nybakad saffransbulle på surdeg. Vi satt i soffan med tända ljus och brasa och mamma Vera hade katten Sara i sitt knä. Nu har jag haft en bra helg, sa mamma Vera då jag lämnade henne på trygghetsboendet på söndagskvällen.   

2 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

Fin bild på talgoxen och vilken skön dag med sol! Blir så glad när du skriver om din mamma Vera och om dina söner. Viktiga och närande relationer!
Må gott och njut av ledighet!
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

TACK, Gunilla! Ja, familjen är viktig och betydelsefull. Jag har ju förlorat min tidigare kärnfamilj men har numera en familj med sambo och mina otroligt fina söner, mamma Vera, mina systrar och deras familjer.
Hoppas att du har haft en fin helg!
Kram från Kerstin