28 mars 2016

En fin och härlig påskhelg!

Vilken härlig påskhelg vi har haft! Jag hämtade Adam på stationen då han kom med tåget i fredags eftermiddag. Arwid kom från Göteborg på påskaftons eftermiddag och landade hos mormor. Adam och jag åkte dit och hämtade upp dem båda två och åkte hem till oss sedan.
Vi hade hand om mor/mormor Vera på påskafton. Hon tyckte att det var kul och trevligt att komma hem till oss och att få träffa Arwid och Adam.
Vi åt Jens goda påskbuffé som bestod av mycket vegetariskt men även lamm, sill och köttbullar. Till dessert åt vi citronfromage och därefter kaffe på maten. Arwid och Adam skjutsade tillbaka mormor Vera till sitt trygghetsboende lite senare på kvällen. 
Vi har hunnit med en hel del promenader i skogen och även i området omkring vår stad. På påskdagen åkte vi till kyrkogården och hälsade på hos pappa/morfar Gösta. Sedan åkte vi en sväng med bilen och gick omkring i naturen på lite nya platser.
Arwid och Adam har också passat på att träffa sina kompisar och även hälsa på sin farfar och farmor. Jag har lagat Adams jeansfickor =) 
Härligt med en helg tillsammans, att hinna prata, umgås och att få vara tillsammans ♥
Igår kväll åt vi god mat, satt i soffan, pratade och hade en supertrevlig kväll. Vi planerade en gemensam cykeltur på Visingsö i sommar och ett besök på Göteborgsoperan i höst. 
Idag skjutsade jag dem till vårt Resecentrum och de tog bussen tillbaka till Göteborg. 
TACK för en jättefin påskhelg!
Resten av dagen idag har jag bara tagit det lugnt ute i solen på altanen. 

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

Du skriver med en sådan värme om din familj. Förstår att du njuter av att ha dem hos dig och visst är det gott att längta till nästa tillfälle till att träffas, umgås och hitta på saker.
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

TACK Gunilla! Ja, jag njuter verkligen av att få vara tillsammans med mina söner. Familjen är viktigast av allt!
Kram från Kerstin