28 juni 2018

En stund på jorden

Är tacksam över att jag får uppleva ännu en sommar och allt det vackra sommaren har med sig. Det blommar i trädgården nu och jag tycker väldigt mycket om den blå färgen på riddarsporren.
Akleja, som jag drivit upp själv från frö, i många fina färger och nyanser. Härligt att få se dem blomma!
Det är lätt för oss att ta allt för givet, att få uppleva sol, sommar, blommor och allt det där. I mitt arbete bl.a. ser jag att livet är skört, att allt kan ändra sig från ena dagen till den andra p.g.a. sjukdom, olycka eller andra oförutsedda händelser. Plötsligt en dag kan man längta efter att allt bara ska vara som vanligt igen, att kunna vakna frisk på morgonen och gå upp och äta sin frukost, åka till jobbet o.s.v.  
Jag är tacksam över min stund på jorden, att jag får vara här och uppleva allt detta fantastiskt fina och vackra, ännu en sommar med sol och värme, att jag är frisk, kan arbeta och göra nytta i mitt yrke, att jag är stark och även svag ibland och att det är helt OK. Jag lägger ingen tid på onödiga konflikter och andra oväsentligheter. Jag är här nu, en stund på jorden, och gör det bästa av mitt liv här och nu.
Lyssna gärna på "En stund på jorden" med Laleh och TACK Adam för att du tipsade mej om den fina låten!

Inga kommentarer: