05 augusti 2018

Underbart fin och mysig helg

Vi har haft en härlig helg tillsammans med Arwid och Lotta. De kom hit i fredags kväll =) När de kom åt vi god middag + dessert på vår altan och satt sedan och pratade till sena natten. 
Bilden är tagen på Marstrand i maj
Igår började vi med långfrukost ute på altanen. Skönt att kunna sitta ute och äta men man får räkna med att fajtas lite med getingarna. Efter frukost tog Arwid och Lotta ett varv i Carlslundsrundan. Sedan åkte vi till Ombergs turisthotell och åt deras supergoda trerätters helglunch.    
Bilden har jag lånat från www.ombergsturisthotell.com
Lagom mätta åkte vi vidare över östgötaslätten till Motala och fina Varamobaden. Vi badade i Vättern som har en mycket behaglig temperatur denna sommar. Som alltid rent, klart vatten med fin sandstrand och botten. Vi satt på stranden i solen en stund innan det var dags att åka hemåt. Hemma hos oss tog vi en fika med kaffe/te och tre sorters kakor. Lite senare på kvällen åt vi Jens goda svamprisotto på altanen (vi orkade ingen dessert!)
Efter altanfrukost idag var det dags för Arwid och Lotta att åka vidare. Vi har haft en superfin och härlig helg tillsammans. TACK!
Bilden på Varamobaden i Motala har jag lånat på nätet

Inga kommentarer: