26 november 2018

En helt vanlig måndag i november

Vilken skillnad det är att ha en extra ledig dag i samband med helgen, det blir så mycket bättre. Vi hinner ta hand om hus, hem och oss själva utan stress i lugn och ro.
Idag har vi adventsfixat här hemma. Lite väl tidigt kanske några av er tycker... I veckan som kommer är vi borta en del  på kvällstid efter jobbet så därför blev det adventsfix idag. Sambo har satt upp den 60 m långa ljusslingan på vår gärdesgård. Det är ganska mycket pyssel med att gå igenom slingan, byta trasiga lampor och ibland byta ut vissa delar mot en ny del. Nu är allt på plats i alla fall och det lyser fint i vår trädgård.
I stället för kransar på dörrarna har jag fixat egentillverkade små "granruskor" till fem dörrar och en grind. Väldigt enkelt, dekorativt och nästan gratis.
Nu laddar jag med varma träningskläder inför långpromenad med vännen Maria ikväll. Laddar också för att fira sambo i slutet av veckan då han tar pensionärsledigt. Resten av veckan är det alltså arbete som gäller, även lite "aktiviteter" kvällstid ingår denna vecka.
Nu vet ni hur jag har det, en helt vanlig måndag i november =)

Inga kommentarer: