09 december 2018

Vänner och gemenskap

Kvällen igår var en födelsedagspresent från mina vänner och det var en väldigt fin gåva - en helkväll tillsammans med god mat, mycket prat och härlig gemenskap.
Biggan och Tobbe kom hit och hämtade oss vid 17-tiden och vi åkte mot Linköping. Vi parkerade bilen och gick mot en av Linköpings äldsta och finaste restauranger. Där utanför stod Lena och Sven och väntade på oss. Sedan hade vi en mycket trivsam, härlig och avslappnad kväll tillsammans.   
Biggan och Lena är mina vänner sedan barn- och ungdomstiden, vi känner varandra och har mycket gemensamt. Vi har haft samma typ av uppväxt, våra föräldrar kände varandra, vi har barn i samma ålder. Vi har också något gemensamt som kanske inte är så vanligt - vi har alla tre tagit emot ytterligare en person i våra familjer och hem under en period.
Vi hade som sagt en supertrevlig kväll igår! Jag är så glad och tacksam över allt detta. Ser fram mot att ses igen!
Nu vet vi på ett ungefär hur julen ska firas =)  
  • Adam, Arwid och Lotta kommer hit fredag eller lördag före jul
  • På julafton åker Arwid och Lotta till Linköping och firar jul, där Lotta har sina föräldrar och syskon. De återvänder till oss igen senare på kvällen 
  • Adam är kvar här på julafton
  • Mamma Vera kommer hit till oss på julafton
  • På juldagen åker Adam, Arwid och Lotta vidare till Örebro där Arwids och Adams pappa med fru bor
Idag har vi en lugn slappardag här hemma. Jag har gjort ett långt yogapass efter frukost. Under dagen ska vi planera lite inför jul, tänka till omkring mat och dryck och skriva inköpslista.
Med bilder från december 2017 önskar jag Er alla en fin andra advent!

Inga kommentarer: