16 mars 2019

Årets första trädgårdsdag

Började dagen idag med besök hos min hårfrissa Mirre. Nu är mitt hår ganska kort igen, försöker ibland att låta det växa lite men jag trivs inte riktigt med det. Trivs bäst med en kort bob som jag har nu =) 
Resten av dagen har vi varit i trädgården, första trädgårdsdagen i år. Det har börjat växa lite i rabatterna under granriset.
Sambo klippte alla våra sju fruktträd. Jag samlade ihop klippet och körde iväg det. Jag snyggade till i odlingslådorna, grävde jorden och jämnade till det. 
Så skönt och härligt att vara ute i trädgården i flera timmar i solen. Härligt att ta på trädgårdsbyxorna och gummistövlarna och "skrota omkring" tillsammans och göra fint.
Katterna tycker också om att vara ute nu, speciellt katten Ulla. Hon gillar att sitta på en sten och vänta på sorkar och möss. Katten Sara gillar mest att ligga på en filt i vårsolen och ta det lugnt. 
Idag har jag fått en bild på lilla Lo som gillar att sitta i sin babysitter =) 
Nu är det dags att göra en ny sats ingefärsdryck, idag ska jag inte skära ned en hel Habanero utan kanske en fjärdedels. Här är förra säsongens skörd som vi förvarar i frysen.

Inga kommentarer: