04 mars 2019

Göteborgshelg =)

Nu är jag hemma igen efter en underbart fin och supermysig helg i Göteborg hemma hos Arwid, Lotta och Lo. Jag har åkt tåg och kom fram i lördags eftermiddag. Adam och Arwid mötte mej på stationen. Vi åkte direkt hem till Arwid, Lotta och Lo. Det har varit mycket bebismys förstås och även superhärligt att umgås med Adam, Arwid och Lotta förstås. Vi fixade god middag tillsammans på lördagskvällen d.v.s. fänkåls-och selleri-risotto som blev underbart god.
Igår (söndag) åkte vi alla fem iväg på utflykt till havet, till Schmithska udden. Arwid hade fixat god matsäck till oss som vi åt i lä vid ett litet hus med utsikt över havet. Lo älskar att åka vagn och sov gott under hela utflykten.
Här är det dags för kaffe, ägg- och ostmacka samt en liten bit sportlunch =) Tänk att det smakar så underbart gott med matsäck ute i naturen. Vi satt på en bänk vid ett hus som tillhörde "Bastuföreningens vänner". 
 Härlig utflykt vid klippor hav med långpromenad och matsäck. 
Adam, som numera kan kalla sig farbror Adam testade att köra barnvagn i backig terräng.
Efter utflykten åkte vi alla hem till Arwid, Lotta och Lo. Det blev mycket mys med Lo och vi lagade en vegetarisk lasagne tillsammans som smakade underbart efter dagens utflykt. 
Är så tacksam för alla härliga upplevelser jag får vara med om och att jag är farmor till lilla Lo. TACK allesammans för en underbart fin  helg!
Nu är det mysigt att vara hemma och sitta i soffan vid brasan, tända ljus och en god middag på gång. Sambo Jens var mycket nöjd och glad efter sin helg i Stockholm.

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

Vilken trevlig och mysig helg du fick i Göteborg med Adam, Arwid, Lotta och lilla Lo! Trevligt med utflykter, när vädret tillåter och att laga middag tillsammans. Mysigt att åka tåg... när det fungerar! Visst är det underbart att vara farmor!:)
Kram Gunilla

Kärrans blogg sa...

Det är verkligen underbart att få vara farmor! Vi hade en superfin helg tillsammans och jag längtar till nästa vi gång vi ses igen.
Att resa med tåg är bekvämt när tågen går som de ska.
Kram från Kerstin