29 mars 2011

Tur och retur till PARADISET

Hallå på Er! Nu är vi hemma igen. Vi har haft två underbara veckor i Jandia på Fuerteventura. Det var första gången vi gjorde en tvåveckorsresa. Här är en bild på hotellet där vi bodde, nära strand och hav.
När vi kom fram till Fuerteventura var det +13 grader och regn. Men, sedan blev vädret bara bättre och bättre. Oftast var det omkring 24 - 28 grader varmt, lite vind och sol från klarblå himmel. Här är en bild från en terrass på hotellet.
Här är en bild på den underbara stranden som är c:a 2,5 mil lång och c:a 100 meter bred. Bilden är tagen från hotellets poolområde som ligger på sjätte våningen.
Vi kom hem inatt vid c:a 01.30 så vi tar det lite lugnt i dag på morgonen innan vi åker till jobbet. Det ska bli kul att jobba igen och träffa alla :)
Mer bilder och rapport från resan kommer i veckan ifall du är intresserad av att se och läsa mer.
Ha det så bra allihop! 
Kram till er alla från Kerstin   

2 kommentarer:

promenader på landet sa...

Välkommen hem!! Förstår att ni haft det bra, det ser jättehärligt ut på bilderna! Kram Ia

www.ReseMagasinet.net sa...

Hej!

Intressant och skoj blogg som du har skrivit här. Vi snodde det rakt av och kommer att publicera det hos oss på http://ReseMagasinet.net.

Vill du bli gästbloggare hos oss om resetips och resenyheter? Då är du välkommen att kontakta oss på redaktionen@resemagasinet.net.

MVH

Christian @ ReseMagasinet.net