29 april 2018

Personlighet

För ett tag sedan fick jag ett mail från Arwid med resultat av personlighetstest som han gjort på sitt arbete. Det hade tagit några timmar att genomföra testet och resultatet var nästan exakt precis som Arwid är. Jag kom sedan att tänka på min personlighetstest som  jag gjorde då jag genomgick min ledarutbildning. Det var nog en lite enklare test och det var några år sedan jag gjorde det, men resultatet känns ganska exakt som jag.
I testet som jag gjorde fick jag reda på att jag är en INFP-person. INFP står för Introvert Känsla med Extrovert Intuition. "Personer som är INFP vill ha ett arbete som får dem att växa som människor och bidrar till sin egen andras utveckling - de vill att det ska ge dem mer än bara lönen i slutet av månaden. De prioriterar tydliga värderingar och lever i enlighet med dem."
"INFP ser och respekterar andras emotionella och psykologska behov, även när dessa inte har upptäckt eller uttryckt dem. Att leva i enlighet med ett moraliskt engagemang i vad de tror på är väldigt viktigt för INFP. De är känsliga, engagerade och omtänksamma. De är också idealistiska och trogna sina idéer."
"INFP tycker om att läsa, diskutera och reflektera över möjligheter till en positiv framtidsutveckling. De är nyfikna på idéer och ser snabbt samband och betydelser. De är långsiktigt visionära. INFP upplever strukturer och regler som hämmande och föredrar att arbeta självständigt." 
"INFP värdesätter relationer som grundas på djup, äkthet, genuina åsikter och ömsesidig utveckling." Jag fick också reda på mina utvecklingsmöjligheter och hur andra kan uppfatta en person som är INFP.
Idag får ni hålla tillgodo med bilder på blommor igen. Jag kan ju inte hålla på att visa bilder på mej själv hela tiden ;) 

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

Intressant läsning och viktigt att du kände igen dig i testet! Väldigt fin bild på dig med snygga glasögon! :)
Kram kram. Gunilla

Kärrans blogg sa...

TACK så mycket! Jag trivs med mina glasögon. Det är s.k. bildskärmsglasögon som arbetsgivaren bjuder på =)
Kram
/Kerstin