21 augusti 2011

Augustisöndag

Vila, lugn och ro gör nytta och hjärnan återhämtar sig ganska snabbt. Idag ska parkettgolvet i vardagsrummet vaxas och ryamattan ska ut på vädring. 
Igårkväll blev vädret ganska fint och vi kunde sitta på balkongen en stund och njuta av sensommaren i kvällssolen. Stickade tröjor och filtar behövdes för att inte frysa. Det var mysigt att sitta ute och lyssna på musiken från banden som spelade i Gästisparken i vår stad.
Ikväll kommer Arwid förbi på middag. Nästa helg flyttar han till Malmö för plugg i tre år till Informationsarkitekt. På tisdag kommer min sambos äldsta dotter med man och barn förbi en stund eller kanske övernattar. På torsdag kommer sambons yngsta dotter med pojkvän och stannar till fredag. De har bokat vindsrummet.
Idag är det fint väder och jag längtar ut!
  

3 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Så härligt när barnen kommer och går lite på det sättet;-)) Nu har min store son återvänt till Halmstad för fortsatta studier, har varit härligt att ha honom här men nu är det skönt att han är på plats där han hör hemma!

Anonym sa...

Vilket fantastiskt val, Malmö!

Hör av er om ni behöver hjälp med något. Eller när ni är i stan!

Kram Emma

Kärrans blogg sa...

TACK Emma! Skönt att veta att storkusinen finns i närheten. Vi hör av oss när vi kommer till Malmö! Ha det så bra! Kram!