28 maj 2018

Marstrand i fredags

Det tog 3½ timma med bil till Marstrand i fredags. Vi gjorde ingen paus på vägen dit, vi åt inget, drack inget, gjorde ingen kiss-paus men vi tog 4 Läkerol var i bilen. När vi kom fram letade vi parkering och hade ganska låg energinivå båda två. Vi hittade parkering efter lite råd från Arwid på telefon. Vi gick till hamnen och köpte biljetter till färjan som precis fällde bommarna då vi kom fram. Vi hade tur för färjan väntade och bommarna lyftes och vi kunde gå på. På Marstrandsön letade vi upp en karta över området och kom fram till hur vi skulle hitta hotellet. Efter en kort promenad kom vi fram, checkade in och landade i det här fina hotellrummet, åt vår våra matsäcksmackor och energin återvände.  
Sedan var vi redo för att utforska Marstrandsön. Vi gick en promenad på gatan med butiker.
Vi promenerade på små kullerstensgator med fina hus och kom till fram till en kyrka. 
Så kom de äntligen med färjan! Ingen bra bild men man kan faktiskt se Lotta och Arwid på färjan. Adam är också med förstås men syns inte på bilden. De checkade in på hotellet och fick sina rum. Adam fick tornrummet!
Vi åt middag i hotellets restaurang, efter en god och härlig middag med dessert tog vi en promenad. Här är en bild från Bergs Café.
 En härlig kvällspromenad i solnedgången vid havet
Vilken tur vi hade med vädret! Det var sol och högsommarvärme och alldeles lugnt och stilla.
 Jättekul att vara tillsammans med Adam, Arwid och Lotta!
Efter kvällspromenaden satt vi på vår balkong en stund och sedan var det läggdags.

Inga kommentarer: