30 september 2019

Höstfint

Igår gjorde jag och mellansyster en väldigt fin utflykt tillsammans. Jag hämtade upp henne, vi åkte till ett mysigt lunchställe där vi satt ute och åt. Sedan en härlig långpromenad i septembersol utmed göta kanal. Vi pratar en massa förstås när vi ses, vi behöver det och det känns så bra. Tack finaste syster!
Har haft en härligt skön ledig måndag idag. I morse frukost i sängen, sedan motionsrunda och därefter lite fönsterputs. Efter lunch tog vi bilen till vår stad och fixade några ärende. När vi kom hem igen stannade vi ute i solen i trädgården.
Nu är det höststädat och klart i trädgården. Vi bar in altanmöblerna till garaget för vinterförvaring idag. Sommarblommor är utbytta mot höstväxter, krukor har rengjorts och är inställda i förråd. Rabatterna har snyggats till och rensats. Nu väntar jag bara på tulpanlökarna som jag beställde från "Lökar och Knölar" den 3 september. Väldigt lång leveranstid!
När vi precis var färdiga med trädgårdsarbetet kom värsta regnskuren och efter en stund sken solen igen, samtidigt som det regnade. När vi kom in gjorde jag en sats ingefäradryck och sedan en fotorunda i trädgården i sol och regn.
Vilken supervacker regnbåge det blev, jag fångade bara en liten del av den på bild. 
Det var min lediga dag i ord i bild. Nu blir det jobb resten av veckan inkl. kvällsaktivitet med jobbet på torsdag. 
Avslutar dagens inlägg med ytterligare en bild från dopdagen. Vill bara visa hur fint bordet var dukat. Allt var så fint och genomtänkt, tyckte också att duken var speciellt vacker. På bordet låg också en massa fina Lo-bilder på hög.
Ha en fortsatt fin vecka allesammans! Kom ihåg att ta hand om er själva och varandra på bästa sätt!
Kram

Inga kommentarer: