12 februari 2017

Fondvägg med mönster och färg

Vi har funderat lite på om det skulle vara fint med en fondvägg med lite färg och mönster i vardagsrummet. Det är ljusa vita väggar nu och ibland känns det lite väl ljust. Därför har jag beställt ett litet prov på tapeten "Vårklockor" idag. Om vi ska tapetsera sedan går det åt max två rullar. Bilden på tapeten har jag lånat här.
Det är på den här väggen, där tavlorna hänger nu som vi skulle vilja ha lite färg och mönster. Det är ju faktiskt en fondtapet där nu men den syns nästan inte eftersom den är i vitt och beige. Vi gillar den inte. Vi funderade ett tag på att måla väggen i en blå nyans men vi har ändrat oss och tror att det blir en tapet i stället.
Efter en mulen söndag sprack molntäcket upp framåt sen eftermiddag. Himlen blev sådär vacker igen och jag hann ta några bilder innan solen gick ned.
Vi har haft en lugn och skön helg här hemma. Eftersom vi båda arbetar heltid är det städning, tvätt, matlagning, brödbakning m.m. som gäller på helgerna. Men... det är så skönt att bara få vara hemma och njuta av livet. Hoppas att ni alla haft en fin helg!

2 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

Jag tror den tapeten blir fin där på väggen! Passar bra till de möbler som ni har som syns på fotot. Så härligt med blommor året om!
Ska bli kul och se vad ni väljer.
Önskar dig en solig vecka!
Kram, Gunilla

Kärrans blogg sa...

Nu har vi bestämt oss för oss tapeten, som ska beställas och sedan upp på väggen :)
Kram från Kerstin