25 mars 2017

Vårlördag

Helt plötsligt är de här igen - alla fina blåsippor! Jag tog en lång promenad i eftermiddag i naturen här utanför. Blir lika fascinerad av naturen här varje gång jag är ute. Idag utforskade jag lite nya marker.
Vid torra löv och visset gräs lyser de upp med sina vackra blå färg. Jag tror att alla människor blir glada av årets första blåsippor.
Arwid skickade några fina bilder Stockholm där han och kompis sprungit Stockholm Tunnel Run idag tillsammans med 33000 andra löpare. Det såg härligt ut och allt hade gått bra :)
Såg några jättesöta små fåglar idag på min promenad. Undrar om det kan vara stjärtmes?
Några rådjur blev rädda för mej och sprang iväg över fältet. Man ser dem knappt!
Det här stackars rådjuret stod kvar när de övriga sprang iväg. Jag såg sedan att hen troligen var skadad i frambenen. Hen kunde inte springa utan haltade fram med konstiga rörelser i frambenen.
På förmiddagen idag åkte vi iväg och lämnade in min mobiltelefon för undersökning. Den blev plötsligt ur funktion häromdagen och har därefter inte uppvisat några livstecken. Personalen som tog emot den berättade att den troligen drabbats av ett "kraftfullt virus" och var i behov av ytterligare undersökningar, ev. behöver den skickas vidare för specialistvård. Tillståndet var inte särskilt stabilt och prognosen oviss. Personalen lovade att höra av sig men jag måste ha tålamod, det kan ta upp 10 dagar innan jag får tillbaka den. Som tur är har telefonen garanti och jag har en jobbtelefon! 

Inga kommentarer: