06 maj 2011

Arkösund i maj

Efter 1½ timmas bussresa anlände vi till Arkösunds hotell igår morse. Vi började vår tvådagarskonferens med kaffe och smörgås. Vädrets makter bjöd på strålande solsken. 
Vatten, frukt och godis i vårt konferensrum.
På förmiddagen igår hade en föreläsning om LEAN. På eftermiddagen spelade vi LEAN-spelet och hade hur kul som helst. Jag hade hört talas om LEAN-spelet och det var mycket roligare och bättre än vad jag hade tänkt mej.
Vi gjorde ett litet avbrott för fika. Kaffe och smarrig chokladkaka med jordgubbe. Här lägger vi också upp strategin för nästa spelomgång.
Här är det förberedelse för dagens sista LEAN-spel. Här hade vi "fria händer" och gjorde en rejäl vinst =)
Kl. 19.00 var det trerätters middag. Maten på Arkösunds hotell är bland det bästa jag någonsin ätit.
 Dukat till middag!
En ny konferensdag har börjat och vi är lika pigga och glada som igår. Vädret är med oss även idag B)
 Vi väntar på att få börja dagens hemliga uteaktivitet...
som är Bryggpromenad i Arkösund.
Här har vi vår guide Henry som vet allt om Arkösund. Det han inte vet om Arkösund är inte värt att veta sa Patrick på Arkösunds hotell innan han skickade iväg oss ut på bryggorna. 
Henry berättade mycket om hur det var i Arkösund förr, när det "fina" folket från Norrköping byggde de stora oisolerade sommarhusen vid havet. Han berättade om dansbanorna, restaurangerna, parkerna, badplatserna, båtarna m.m., m.m.
Bedårande vacker utsikt!
Innan vi åkte hem idag hann vi med en promenad till utsiktsplatsen och även där var utsikten fantastisk.
Det har varit jättebra och lyckade dagar med jobbet på Arkösunds hotell. Vi har haft ett bra innehåll, vi har haft kul, det har varit solsken, vi har bott enkelt men bra och maten har varit helt underbar.

1 kommentar:

Anne-Lie sa...

Är faktiskt utbildad i LEAN och har sett vad gott det kan göra!
Ser ut som om du haft det bra!