08 september 2018

Familjehelg

På förmiddagen idag tog jag bilen till grannstaden och mötte Adam när han kom med bussen från Göteborg. Bussen stannar inte i vår lilla stad på lördagar. Härligt att se Adam och möta honom när han kliver av bussen, plötsligt är vi tillsammans igen. Sedan körde vi hem till oss och åt god sopp-lunch och plättar med kaffe och kaka på altanen i solen. 
Ikväll är Adam på kompisen Kristoffers 30-årsfest, de är kompisar sedan dagistiden. Dessutom får han träffa kompisarna från högstadie- och gymnasietiden på samma fest. Helt fantastiskt att de kan hålla ihop trots att de är utspridda i Sverige och även utomlands. 
I morgon kommer mamma/mormor Vera hit på söndagsmiddag. Hon är väldigt glad över att Adam är här =) och det är vi också förstås. Efter middag och eftermiddagskaffe ska vi följa med mamma Vera till röstlokalen och hjälpa henne att rösta. Idag på förmiddagen var hennes röstkort borta men hon hittade det sedan som tur var.
Det är så mysigt och kul att träffas och vara tillsammans. Om fyra veckor ses vi här igen när Adam, Arwid och Lotta kommer i samband med min födelsedag. 
Familjen är det finaste och viktigaste jag har. Jag tror att det blir extra viktigt när man varit med om att kärnfamiljen splittras, när inget kan tas för givet längre och det viktigaste av allt är att vi har varandra trots allt. En kärnfamilj blir i stället en stor stjärnfamilj för alla som vill vara med. 

Inga kommentarer: