03 maj 2020

Tulpaner, tulpaner

Nu är det snart slut på långledigheten och i morgon dags att återvända till jobbet. Vi har haft en bra helg. Jens har äntligen träffat sitt lilla minsta barnbarn Ilse med föräldrar och jag har också träffat dem förstås. Vi har umgåtts på avstånd och varit mycket utomhus. 
Idag har vi haft trädgårdsdag. Jag har satt gul och röd lök, sått dill, sallad, sockerärt och morötter. Jens har förbättrat bevattningen i odlingslådorna, det blir inte bara bättre utan även snyggare. Jag har även rensat bort ett gäng maskrosor i gräsmattan. 
Idag var det premiär för alla plantor att komma ut i friska luften. De fick vara ute under parasollet och mulen himmel i c:a 1½ timma. Lite blåst och kyla fick de känna på också. Utskolningen av plantorna är en ganska lång process, mycket bärande in och ut. Idag var de endast i skugga men så småningom korta stunder i solsken.
Tulpanbilderna är från 2016, 2019 och 2020, den äldsta (översta) bilden är bäst.
Och så lilla Lo förstås =) Arwid skickade den här bilden i helgen när Lo är på väg till sandlådan på lekplatsen. Vi har haft videosamtal i helgen och  jag har även pratat med Adam förstås. 

Inga kommentarer: