07 december 2022

Glädjefylld

Vilka underbart fina, glada och mysiga dagar jag har haft hemma hos Arwid, Lotta, Lo och Tuva. I fredags morse åkte jag hemifrån och kom fram efter ungerfär 3½ timma i bilen inkl. paus vid Strängsered. Så underbart att äntligen vara tillsammans! Som jag har längtat!

Helt underbart och mysigt att vara tillsammans med de här två tjejerna och deras föräldrar :) 

I lördags förmiddag var vi trots det gråmulna vädret ute i trädgården och på lekplatsen i flera timmar.
Arwid bytte ut några stolpar på lekplatsen i området, tillsammans med en annan småbarnspappa i samfälligheten. Lo kör verktygen i sin skottkärra. 

På eftermiddagen åkte vi till Vareborgs bärodling och köpte julgran.

I söndags förmiddag åkte vi till Göteborg där vi träffade Adam. Vi började med lunch på Heaven 23. God mat i mysig miljö och med Göteborgs absolut bästa utsikt. En supermysig och trevlig restaurang!

Några bilder från Heaven 23, högst upp i Gothia Tower.

Mamma-mys

Lotta, Lo och Tuva på Heaven 23

Efter lunchen gick vi vidare till "Jul på Liseberg". Där var det helt fantastiskt fint och vackert. Så mycket att titta på och uppleva. Adam och jag åkte med Lo i "Underlandet" där alla kaniner bor. Sedan åkte Lo, en gång med Adam och en gång med pappa Arwid, i "Stampbanan" som är en liten berg- och dal-bana. 
Efter en lång och rolig Göteborgsdag var det dags att åka hemåt och Adam tog spårvagnen hem till sig.
I måndags jobbade Arwid hela dagen, sista dagen innan föräldraledigheten. Lo och jag klädde julgranen på förmiddagen. Efter lunch gick Lotta, Lo, Tuva och jag en promenad till en gårdsbutik för att köpa ägg.
Igår (tisdag) började Arwid sin föräldraledighet och Lotta återupptog sin VFU (praktik) på förlossningen i Varberg.
Idag (onsdag) åkte jag hemåt vid 9.30. Bilresan gick bra, det går bättre och bättre för varje gång jag kör.
Jag har haft underbart fina dagar tillsammans med Arwid, Lotta, Lo och Tuva. Så härligt att få vara med, vara tillsammans, leka och mysa, natta. Tiden går alldeles för fort men jag är till bredden fylld av glädje, kärlek och energi! Vilken tur att jag reser tillbaka redan om två veckor =)

Inga kommentarer: