19 december 2016

Ledig måndag

Vad mycket vi hinner när vi är lediga! I morse åkte vi hemifrån redan vid 10-tiden. Första stoppet blev miljöåtervinningen där vi kastade tidningar, plast och sådant. Jag "kastade" även en kasse kläder till Myrorna där. Nästa stopp blev Gamla Linköping. Vi gick omkring och tittade lite, det var väldigt tyst och öde där en måndag förmiddag.
Vi besökte Cloettas butik i Gamla Linköping för att köpa julgodis. En fin butik med massor av godis till bra pris. Vi köpte en chokladask, lakritskonfekt och skumtomtar. Jag äter godis väldigt sällan, bara vid speciella tillfällen. Godis har ju ett ganska tveksamt innehåll, tycker jag. Till gelantinet i godiset används slakteriavfall samt en massa annat konstigt innehåll med E-nummer. Men... vid påsk och jul tänker vi inte på det utan äter vårt godis med god aptit.
Efter besöket i Gamla Linköping åkte vi in mot stadens centrum. Det var nästan fullt på parkeringen och mycket folk i staden trots att det var måndag förmiddag. Vi fixade våra ärenden snabbt och åkte sedan ut till shopping-centrumet utanför staden. Där köpte vi en gästsäng, kattsand och lite annat. Sedan åkte vi hem och åt en god lunch. I eftermiddag ska vi göra köttbullar.
Det var en lite rapport från mej en ledig måndag veckan före jul!

Inga kommentarer: