05 januari 2018

Fylla år med liv

Jo, jag gick verkligen en motionsrunda igår på min lediga dag. Jag hade bestämt mej och då var det bara att göra det =) Det var +2 grader, rejält blåsigt och snöblandat regn. De första 10 minuterna var förskräckliga men... sedan vande jag mej och det var riktigt skönt att vara ute på en motionspromenad. Det var också härligt att komma in sedan.
Nu har vi en härlig långhelg, vi är lediga t.om. måndag och har än så länge inget särskilt planerat. Jag längtar ut i dagsljuset förstås och jag skulle gärna åka iväg på en fotoutflykt någonstans. 
Adam fyller 30 år på söndag och han firar hela helgen med sina kompisar. Nästa helg kommer han häråt och då får han present och blir firad av oss.
Min yngste son fyller alltså 30 år vilket gör att jag funderar lite på det här med ålder. Jag skulle ju fylla 30 det året som Adam föddes. Det innebär ju att jag kommer att fylla en väldig massa år framåt hösten. Det är konstigt det här med ålder, jag känner mig som den jag alltid har varit oavsett ålder. Hursomhelst är jag glad över att både jag och mina barn får fylla år, att vi får vara med i livet =) 

Inga kommentarer: