08 juli 2011

Varbergsveckan 2011

Idag åkte vi från Varberg på förmiddagen. Tre timmar senare var vi hemma. Vi har haft en bra Varbergsvecka. Vi har bott bra, ätit god mat, solat, badat, shoppat på sommarrea, varit i Socitetsparken några kvällar, gått kvällspromenader vid hamnen och vid havet. 
Vi har solat och t.om. badat vid Apelviken några gånger. Att vara på stranden och sola, bada, läsa och bara vara är verkligen semester. Bruna blev vi också!
Här sitter sambo J och njuter av sol och värme. Eller, tycker han kanske att det är lite för varmt?
Jag kan sitta och titta på havet hur länge som helst, tror jag. Det är vackert och rofyllt även om det blåser och vågorna är höga.
Vattnet var ljummet och skönt vid strandkanten men lite längre ut var det ganska kallt, +18 ungefär. Jag doppade mej i alla fall och simmade lite. Skönt men kallt!
Idag kom vi hem till ett tapetserat och nymålat sovrum. Snyggt och fräscht blev det, precis som vi ville. Målaren fixade att sätta fondtapeten vågrätt. Nu är det bara lite som ska fixas innan vi kan flytta in allt i sovrummet igen. Torka golv, putsa fönster, tvätta gardiner, sätta upp tavlor, spegel och sådant. Bilder kommer på bloggen så småningom. 

Inga kommentarer: