25 augusti 2018

Trädgårdsdag och Adam har en bostad

Lite kyligt var det, men vi åt frukost på altanen i morse. Efter gräsklippning på förmiddagen tog jag tag i det totalt igenvuxna jordgubbslandet. Jag planterade om några plantor från revorna i en annan odlingslåda, snyggade till den nuvarande jordgubbsodlingen, fyllde på med ny jord och klippte ned det gröna. Sedan kom regnet =)
Ytterligare en härlig trädgårdsdag idag! 
Som genom ett under har Adams bostadsfråga löst sig, på ett helt annat sätt än vad man kunde tro. En av Adams skolkompisar från utbildningen på Chalmers har en annan kompis som ville hyra ut sin lägenhet i andra hand. Det var flera intresserade men... det var Adam som fick erbjudandet igår kväll och han tackade ja förstås. 
Nu kommer han att bo kvar i Majorna ytterligare en period och kan ta det lite lugnt med inköp av bostadsrätt. Adam har haft längre och kortare andrahandskontrakt i ganska många år. Tanken är att köpa en bostadsrätt nu men rätt objekt har inte infunnit sig ännu. 
Innan återflytt till Majorna i mitten av september är han inneboende hos Arwid och Lotta som samtidigt bygger om i sin lägenhet.
Skönt när allt ordnar sig och tur att han har Arwid och Lotta som han får bo hos i några veckor.
TACK!
Övre bilderna är lavendel i vår trädgård, övriga bilder från Göteborg i oktober 2016

Inga kommentarer: