07 juni 2019

Husköp för 7 år sedan

Idag var vi i Wreta handelsträdgård i lilla staden Skänninge där vi köpte sommarblommor till våra krukor. Kul köpa blommor på lite olika ställen och kul att köpa lite andra blommor mot vad vi brukar. Passerade också en gårdsbutik där vi köpte färsk potatis, jordgubbar, dill och rågmjöl. På vägen hem körde vi genom värsta åskovädret i värsta regnskuren någonsin.
När vi kom hem drog åskovädret vidare och jag kunde vara ute i solen och plantera alla blommorna. Vi åt färskpotatisen och sill till middag ikväll och jordgubbar till dessert. Vilken härlig sommarkänsla =)
Efter allt regn idag blev det väldigt fuktig luft ute med dimma ikväll. Det var så vackert och vi tog en promenad i vårt område ikväll. Här är dimma över kohagen.
 Här är min planteringshörna vid vårt garage.
Vi kom på ikväll att idag är det exakt 7 år sedan som vi köpte vårt hus. Läskigt att tiden går så fort!
Dagens bilder är från kvällens promenad.

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

Ja, åren går fort! Ni har ett fint hus, trädgård och naturen inpå knuten! Härligt att bo så... och nu så är det semestertider för dig läser jag också! Förstår att du har längtat efter det.
Ja, nu har det regnat rejält, men det har också varit soliga dagar. Så kanske både människor och natur är lite nöjda för en gångs skull! :)
Fina bilder med dimslöjor!
Kram Gunilla

Kärrans blogg sa...

Ja, jag tycker dimma är vackert men ibland svårfångat på bild.
Ha en fin vecka!
Kram från Kerstin