19 juni 2019

Snart midsommar

Gästrummet är städat och bäddat inför Adams besök i midsommar =) Han kommer med tåg på fredag förmiddag. Vi ska äta traditionell midsommarlunch och troligen lite grillat på kvällen. Vi kommer troligen åka iväg på några utflykter och kanske besöka mor/mormor Vera. Jag har också laddat för att tillverka en extra god midsommartårta =)
Har haft två ganska lugna dagar här hemma nu och kommit in det där sköna semesterlugnet, att bara va, njuta av trädgård, ljusa sommarkvällar och lediga dagar. 
Vi har lite sådär lagom mycket planerat under resten av min semester. Nu i midsommar kommer Adam, sedan en helg på Öland tillsammans med Lo, Lotta, Arwid och Adam. Därefter några dagar i Stockholm då vi bl.a. kommer att träffa Jens äldsta dotter Mathilde med familj. Min sista semestervecka har vi ett "lyx-dygn" inbokat som börjar med kammarmusik (!), 5-rättersmiddag och sedan övernattning en natt. Lite längre fram i sommar, när jag börjat arbeta igen, kommer troligen Jens yngsta dotter Louise med sambo Filip och hälsar på. Härligt att kombinera lugna dagar hemma med lite resor och utflykter. Life is good!

Inga kommentarer: