29 november 2021

Motion och adventsmys

Här kommer ännu en vinterbild från "arkivet". Tycker om de här soliga bilderna med vintervitt landskap. Vill också att bloggen ska kännas ljus och harmonisk när man kikar in här. 

Har gått min stavgångsrunda som var riktigt uppfriskande idag i minusgrader och blek novembersol. Jag går med stavar för att få ut mer av promenaden. Jag har läst att tack vare stavarna ökar puls och kaloriförbränning och dessutom aktiveras kroppens alla muskler samtidigt. 

Har haft en fin och mysig första advents-helg med varierat innehåll. 

  • Kom in i advents-stämning i fredags eftermiddag då vi var i handelsträdgården och köpte julstjärnor.
  • I lördags en heldag i Linköping där det var jul och ljus överallt
  • Pratade med Arwid igår som hade varit på julmarknad tillsammans med Lo (Lotta jobbade). Lo hade fått rida där för första gången. 
  • Igår eftermiddag var Jens och jag hos mamma Vera. Vi hade med oss kaffe, lussekatt och pepparkaka. En fin och mysig advents-fika-stund med mamma Vera som var ovanligt pigg och glad. Hon fick lyssna på några adventssånger också via min mobiltelefon. Hos mamma Vera var det adventsfint (tack vare äldsta syster Inger med man) med ljusstake och stjärna i hennes fönster, juldukar på bordet, amaryllis och julstjärna.
  • Innan jag somnade igår kollade jag med Adam om han kommit hem och om allt gått bra. Han svarade att han var hemma hos sig igen och att allt var bra =)
Tycker att den här tiden på året är mysig och fin, att göra adventsfint, förbereda julen och bara njuta av allt.

Hoppas att ni alla har det bra och mår bra, att ni kan glädjas och njuta av advent! Ha fokus och prio på det som är viktigt på riktigt!

Inga kommentarer: