25 december 2016

Julmys

Vi har haft ett jättemysigt julfirande som började redan på kvällen den 22:a. Här är bordet är dukat hemma hos oss och vi väntar på att Adam, Arwid och Lotta ska komma från Göteborg. När de var på plats åt vi risgrynsgröt och skinkmacka + lite vegetarisk alternativ till julskinkan.  
Sedan julmys i soffan med lite frukt, godis, kaffe/te. Härligt att vara tillsammans och att få fira jul tillsammans igen!  
Dagen före julafton tog vi sovmorgon, vi åt frukost tillsammans och sedan var det dags för mej och sambo att återvända till jobbet efter en veckas ledighet. Det var kul att jobba igen och det var en väldigt trevlig dag på jobbet. Framåt kvällen åt vi en god middag tillsammans med Arwid och Adam och så mys i soffan med prat och julgodis. (Lotta hade åkt vidare hem till sina föräldrar i grannstaden för att fira julen där.)
På julaftons förmiddag gick Arwid, Adam och jag en promenad i skogen. Det var härlig skogsluft, solsken och ett väldigt vackert dagsljus.
Efter promenaden var det dags att äta den goda julmaten. Vi såg början av Kalle Ankas jul och sedan delade Adam ut alla våra julklappar. Arwid och Adam åkte vidare till sin far med fru m.fl. Senare på kvällen åkte Arwid vidare till Lotta och hennes föräldrar. Adam följde sin tradition sedan många år tillbaka, att träffa sitt gamla kompisgäng när julfirandet med familj och släkt är över.
TACK alla för en underbart fin jul tillsammans med god mat, julmys och fina klappar!

2 kommentarer:

nillashalsaharmoni sa...

Hej Kerstin och God fortsättning!
Så mysig jul och så värdefullt att få vara tillsammans!
Nu ska vi ut på promenad...det gäller att passa på innan stormen kommer!
Julkram till dig och din familj!
Gunilla

Kärrans blogg sa...

Hej Gunilla!
Vi har haft en mysig jul tillsammans, en flexibel jul i stjärnfamiljen.
Låter skönt med promenad. Bäst att ni stannar inne sedan när stormen Urd kommer.
Önskar god fortsättning!
Kram
Kerstin