04 februari 2020

Långhelg i Göteborg

Efter en mycket bekväm bussresa från Mjölby anlände jag vid 15.45 till Göteborg. Arwid kom med bilen och hämtade mej. Vi åkte hem till Arwid, Lotta och Lo där jag bodde hela helgen. Adam kom dit sedan efter jobbet. Vi firade Arwid och Adam som fyllt år i januari, jag hade med mej födelsedagspresenter till dem. Sedan åt vi underbart god indisk gryta tillagad av Arwid, till denna goda maträtt år vi rött ris, det smakade väldigt bra. När Lo hade somnat tittade vi på "På spåret". Mysig fredagskväll!
Härligt att vakna lördag morgon till ljudet av Lo =) Mys och lek på förmiddagen sedan promenad hem till Adam där vi åt lunch tillsammans.
Hemma hos Adam fixade vi lunch tillsammans d.v.s. Ängamat (grönsakssoppa) och pannkakor med hallon, blåbär och vispad grädde. Lo hade med sig egen lunch.
Här är köksbordet dukat hemma i Adams kök. Tallriksunderläggen fick han av mej i födelsedagspresent. Hallon, blåbär, grädde i skålarna och en fin vårblomma på köksbordet!
 Här steks en massa goda pannkakor
Det var en ganska lång promenad från Arwid, Lotta och Lo hem till Adam så vi var väldigt hungriga när det var lunchdags. Det blev inga matrester, vi åt upp allt =)
 Lo i fina pappa Arwids knä i Adams kök
 Lo myser hos finaste mamma Lotta
 Här är vi i Adams vardagsrum efter maten
Efter lunch åkte Lotta till Varberg för att fira sin pappas födelsedag. Vi övriga tog oss tillbaka till Mintensgatan där vi hade en mysig lördagskväll.

Inga kommentarer: