15 februari 2020

Trivsel

Hemma hos Arwid, Lotta och Lo får jag inredningsinspiration och även hemma hos Adam förstås. Arwid och Lotta hade köpt en sådan fin och mysig sovrumsmatta på IKEA som skapade en härlig, harmonisk känsla i deras sovrum. - Jag vill också ha en sovrumsmatta, sa jag till sambo Jens. - Då tar vi mattan i vår walk-in-closet och lägger i sovrummet, mattan i stora gästrummet lägger vi i walk-in-closet och så köper vi ny matta till gästrummet, sa sambo Jens.  Vilket bra förslag!
Den här gamla walk-in-closet-mattan (från tiden på Bondegatan) passar ju jättebra i sovrummet, känns ombonat och mysigt.
Här i stora gästrummet har vi hämtat inspiration från väggarna i Adams vardagsrum, vi har exakt samma grå nyans som hemma hos Adam. Nu är det färdiginrett och klart här efter målningen, bara mattan som ska bytas ut mot en ny som ger en lite mer mysig och ombonad känsla. Den här lite strama sisalmattan ska som sagt in i walk-in-closet i stället.
Vill passa på att berätta att sambo Jens har nu fått bilder på den lilla nyfödda, en liten dansk-fransk-svensk skönhet med attityd som verkar trivas med livet och må bra.
Avslutar med en bild från vår hall, älskar tända ljus och blommor.
Här hemma hos oss blandar vi gammalt och nytt, vi har möbler från IKEA och Mio blandat med några danska och svenska designmöbler bl.a. Det viktigaste är att man trivs i sitt hem och med varandra.

Inga kommentarer: