03 april 2020

Fredagsfika

Efter lunch idag tog vi bilen till grannstaden Motala för att köpa kattsand och kattmat. Därifrån åkte vi mot Vadstena och fortsatte till Hov som ligger mellan Vadstena och Väderstad. I Hov finns ett litet fågeltårn vid Tåkern. Vid fågeltornet satt vi i solen och fikade hembakad surdegs-croissant, hembakad biskvi och drack te =) Jag älskar att komma ut i naturen och ha med egen matsäck. 
Kanske undrar ni varför våra utflykter nästan alltid är vid Tåkern eller Omberg? Utbudet är inte så stort här i den del av Östergötland där vi bor. Om ni har tips på andra fina utflyktsmål får ni gärna skriva i kommentarsfältet.
Innan vi åkte hem gick vi högst upp i fågeltornet. Hela fågeltornet svajade lite i vinden... Himlen över Omberg var lite dramatisk idag.
Tittar man noga ser man två fåglar som flyger över vassen! Det var härligt med en utflykt, skönt att vara utomhus, uppleva vår fina natur och att sitta ute och fika.
Nu lite fredagsstädning sedan världens godaste linssoppa till middag, ser sedan fram mot att se vår nya hjälte Anders Tegnell som är gäst hos Skavlan ikväll. I morgon bitti blir det långpromenad med vännen Maria =)

Inga kommentarer: