21 september 2020

Badrumsfunderingar

Här hemma fördjupar vi oss nu i badrumsinredning och det är ganska mycket att ta ställning till. Jag som var så bestämd på att vi ska ha ljusa men "murriga" jordfärger på väggar och golv är nu helt inne på olika nyanser av vitt i stället. Tur att man kan ändra sig =) På bilden ser vi vårt badrum på övre plan, ljust blå-grå plastvägg och sten-imiterad golvmatta i plast. Hörnbadkaret använder jag inte längre, tycker att det är krångligt att städa under badkaret, även krångligt att ta bort och sätta tillbaka badkarskanten. Det är mer besvär än glädje med badkaret, så nu åker det ut i samband med badrumsrenoveringen. Kommer att ha en snygg förvaringsmöbel där i stället. I hörnet där svarta stegen och pallen står kommer det att bli en dusch.

Här är badrummet på nedre plan med samma vägg- och golvmatta i plast som på övervåningen. Detta badrum har ett litet, litet fönster så det känns väldigt mörkt här, lite som en grotta... Badrummen ser nästan värre ut på bild jmf med verkligheten.
Här är en bild från Colorama-butiken med blankt kakel på väggar och golv. Vi kommer att satsa på vitt som sagt, dock inte lika blankt som på bilden. Nästa vecka får vi besök från Colorama, sedan offert och därefter kan arbetet börja när möjlighet finns.
Efter 11 dagar ledigt var det dags att jobba idag. Kul att vara tillbaka och träffa jobbarkompisarna =)
Ha det så bra allesammans! 

Inga kommentarer: