05 juni 2021

Grundlovsdagen 5 juni

Hej alla! Nu har jag klarat av min första fyra-dagars-vecka på jobbet =) Jobbar lite mer nu över sommaren, inte så kul förstås men peppar mig med att det är min absolut sista jobbsommar. Den här veckan har det varit trädgårdsarbete direkt efter jobbet till framåt 20.30. Jag älskar vår trädgård och det har varit helt underbara sommarkvällar. Känner att det är superviktigt att göra något som är kul och bra efter jobbet, annars blir det bara vardagsrutiner.
I morse hissade Jens upp den danska flaggan i vår flaggstång, det är Danmarks grundlagsdag (på danska grundlovsdag).

Idag på förmiddagen tog jag bilen till vännen Maria och vi gick en härlig långpromenad tillsammans. Vi gick i vacker försommargrönska i strålande solsken. Sedan drack vi vatten på Marias altan.

Efter lunch rensade jag våra framsiderabatter, strödde ut lite hönsgödsel och vattnade rejält. Så fint det blev! Efter några timmar i solen kände jag att det räckte. Skönt att ta en dusch och sedan sitta inomhus och blogga med en kopp te bredvid mej.
Idag ringde Adam videosamtal =) Han skulle åka och köpa sommarblommor till sin balkong och behövde få lite tips och råd. Kul att både ses och prata =) Känner mig hedrad av att bli tillfrågad i odlingsfrågor.
I morgon får det bli videosamtal med Lo. Åh vad jag längtar efter att träffas. Efter mitt besök i Göteborg i början av maj frågade Lo efter dammo = farmor nästan varje dag, berättade Arwid. Det skulle vara härligt att bo lite närmare och kunna ses oftare. Men... i midsommar kommer Adam =) och veckan efter kommer Lotta, Arwid och Lo =)

Om en vecka fyller sambo Jens.

Ikväll blir det middag med danskt tema. Rejäl och mättande mat ;)

Dagens bilder tog jag ganska sent igår kväll i vår trädgård

Inga kommentarer: