29 maj 2023

En härlig helg i fina Göteborg


Igår förmiddag tog vi spårvagnen mot Göteborgs konst-museum. När vi kom fram tog vi hissen upp till sjätte våningen och gick sedan igenom en våning i taget. Det fanns mycket fint att se som exv. konstverk av Zorn, Carl Larsson, Edvard Munch, Monet, van Gogh, Rembrandt och många, många fler.

Efter konstmuseet var det dags att vila ben och äta varsin lunchmacka på cafe. Fyllda av ny energi gick vi till Kungsport-platsen för att gå ombord på "Paddan". Åkte sedan en intressant och härlig, guidad tur i kanaler under broarna, ut på älven och sedan tillbaka. Vi tog en smarrig fika på Condeco. Gick vidare mot domkyrkan, där det var gudstjänst med fullsatt kyrka. Vi hade tänkt att bara gå in i kyrkan och se oss omkring men vi stannade en stund på gudstjänsten innan vi tog spårvagnen till hållplats SKF. Därifrån gick vi till restaurang Tullen i Gamlestaden där vi träffade Maria och Mats. Vi satt och åt, pratade och hade en mysig kväll. När vi kom hem till Adam drack vi te och såg ett avsnitt av "Clark" på Netflix. När jag sedan bäddade och la mig i Adams soffa somnade jag direkt. Har haft en superfin Göteborgs-helg full av upplevelser 🙂☀️

Idag jobbar Adam och jag är kvar i lägenheten, kanske beger jag mig in till centrum, eller kanske en promenad, vi får se... I morgon eftermiddag åker jag med Lotta tillbaka till "Läjet". 

Ha en fin vecka allesammans ☀️

Inga kommentarer: