30 maj 2019

Födelsedagsresa och lite annat

När jag fyllde 60 fick jag en weekend-resa av och tillsammans med Adam, Arwid, Lotta och Lo. Sambo Jens ska ju också följa med förstås. Nu har vi bestämt när det blir och var vi ska. Det blir en lördag - måndag på Öland i sommar där vi ska bo på fina Eco by Strandnära. Där kommer vi att bo miljöcertifierat med gångavstånd till strand och hav. Ska bli mysigt att vara tillsammans igen!
Hade planerat en trädgårdsdag idag men p.g.a. den kraftiga blåsten har jag stannat inomhus. Har dock en motionspromenad planerad snart med vännen Maria.
I morgon har jag en arbetsdag, nästa vecka tre arbetsdagar och sedan semester i 5½ vecka =) Vad skönt det ska bli! Funderar på att dra ned på arbetstempot ytterligare framåt hösten. Jag har ju inte riktigt samma entusiasm för jobbet som tidigare, det är också tröttande och slitsamt med allt "det övriga" i organisationen som tär på hälsa och livskvalitet. Nu när jag uppnått min höga ålder ;) vill jag ha prio på ett bra liv med så bra hälsa som möjligt vilket innebär lägre prio på stabil inkomst och lita på att det går bra =)
Nej, nu är det dags att ta på träningskläder, det blir nog även mössa på idag.
Dagens bilder har jag lånat från Eco by Strandnära

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

förstår att du håller på att räkna ned... inte långt kvar till ledighet då!
ja, som du kanske minns, gick jag ett år tidigare och det har jag inte ångrat. det är klart att det har påverkat min ekonomi, men jag kände liten lust till arbetet det sista och prioriterade min hälsa.
Följ din magkänsla...
Kram Gunilla

Kärrans blogg sa...

Hej! Tack för dina kloka ord. Hoppas att jag kan fundera och ta ett klokt beslut under min semester. Har berättat för min närmsta chef om mina tankar inför framtiden.
Kram från Kerstin