20 maj 2019

Tulpaner med attityd

När jag fyllde år i höstas fick jag bl.a. en stor låda med tulpanlökar av mina jobbarkompisar. Nu ser vi resultatet! Härliga vita och mörkt lila-röda tulpaner. Gillar den här riktigt mörka nyansen på blommor, de ser häftiga och lite kaxiga ut med attityd.
Nu har jag bara nio arbetsdagar kvar innan jag får semester i 5½ veckor. Det känns jättebra förstås! Innan jag får semester åker vi till Göteborg en helg. I början av min semester åker vi på lite konst- och kulturresa. Vi åker först till Karlstad för att se Lars Lerins konst, sedan övernattning i Grythyttan. Vi har tänkt att besöka Zornmuséet, och Carl Larsson-gården i Sundborn, övernatta i Falun och besöka Ollesgårdens glasloppis. Sedan måste vi hem till katterna.
Resten av min semester är oplanerad, kanske blir det Göteborg igen, kanske Varberg, kanske vill Jens barn att vi träffas någonstans, vi får se... Skönt att ha lediga dagar och kunna göra vad vi vill =) 

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

Jättefina tulpaner och jag gillar också mörkröda nyanser som går åt violett eller purpur.
Förstår att du längtar efter semester - och du/ni har trevligheter att se fram emot! Samtidigt som det är skönt att också ha lite oplanerade dagar!
Ha det gott!
Kram Gunilla

Kärrans blogg sa...

Det är härligt att ha semester och lediga dagar snart, går på ledighet redan den 6 juni.
I helgen reser vi till fina Göteborg för att träffa mina barn Adam och Arwid med sambo Lotta och lilla Lo (som är 3 månader nu). Underbart! Det ska också bli jättekul att se hur Adam bor i sin lägenhet i Gamlestaden.
Kram från Kerstin