27 maj 2019

Mysig helg i Göteborg

Hemma igen efter en underbart härlig, kul och mysig helg i Göteborg. Sambo och jag tog tåget till Göteborg i fredags. Arwid mötte oss på stationen och vi åkte hem till Arwid, Lotta och Lo. Adam kom också dit sedan. Så härligt att vara tillsammans igen =) Underbart att mysa med Lo. Arwid och Lotta bjöd på super-god mat och dessert på kvällen. Bilden ovan är tagen utanför entrén där Arwid, Lotta och Lo bor.
I lördags började vi dagen med morgonkaffe, mys med Lo och frukost. Innan vi åkte iväg mot staden visade Arwid bostadföreningens pallkrageodling utanför deras hus. 
Sambo J på bostadföreningens uteplats hos Arwid och Lotta.
Vi tog vagnen till Järntorget där vi träffade Adam. Började med lite shopping i fina butiken Arket, sedan till en butik med barnkläder där Arwid och Lotta köpte en mössa till Lo.
I Norrgavel-butiken kunde jag använda mitt presentkort till inköp av superfina tallriksunderlägg.
Sedan var det dags för vila och lunch på Kafé Magasinet på Tredje Långgatan. Här sjönk vi ner i en soffgrupp, vilade, lunchade och hade det bra. Här är Arwid på bild.
Här sitter Adam på Kafé Magasinet. Härlig miljö med sköna möbler och många gröna växter, som en oas mitt i staden.
 Arwid och Lotta
 Adam och Lo
 Adam utanför Kafé Magasinet
Vilken läcker port in till Kaféet!
Adam och jag på Järntorget
På lördag eftermiddag åkte vi alla hem till Adam =) Vad kul att få se hur fint Adam bor nu i egen lägenhet. Vi fikade och Adam fick sin inflyttningspresent.
Vi tog en promenad efter fikat och lagade sedan en god middag tillsammans som vi åt i Adams fina kök. Vilken fin och mysig eftermiddag och kväll hemma hos Adam
Här sitter Arwid och Lo i Adams soffa
Mycket lummig grönska och härliga grönområden även utanför Adams lägenhet.
Mer om Göteborgshelgen kommer i nästa blogg-inlägg.

2 kommentarer:

nillahalsaharmoni sa...

Vilken fin och trevlig helg tillsammans med barn och barnbarn! Lilla Lo! <3 Roligt att se dina foton över "mitt Göteborg!" Det ser ut som om vädret var ok. Idag har de lovat sol, vi får se...
Kram Gunilla

Kärrans blogg sa...

Vi hade tur med vädret, inget regn på hela helgen! Göteborg är verkligen en fin stad, skulle gärna ha en liten lägenhet där =)
Det var så härligt och mysigt att vara tillsammans alla. Det är helt underbart att vara farmor till lilla Lo.
Kram från Kerstin