13 maj 2019

Lagom aktiv ledig dag

Har haft en underbart skön ledig dag idag. Vaknade av att sambo kom med kaffe och tidning i morse. Efter frukost och dusch åkte vi iväg till grannstaden Linköping. Vi började shoppingrundan med ett besök i Linköpings trädgårdshandel. Fin butik men ganska dyrt. Köpte i alla fall en kattfot och en liten saxifraga. Därefter till Teboden på Nygatan, där köpte jag bl.a. ett rött te (rooibos) smaksatt med mango och passion som njuter av nu. Sedan vidare till en butik där jag köpte en inflyttnings-present till Adam. Hoppas att han gillar den!
På hemvägen stannade vi i Viby Handelsträdgård där vi köpte några pelargoner och andra sommarblommor. När vi kom hem åt vi hemlagad och jättegod tomatsoppa till lunch ute på altanen. Sedan planterade jag alla växterna och klippte gräsmattan. Ikväll motionspromenad med vännen Maria. Nu relax i sängen efter en god middag. Fick precis två bilder på Lo i min telefon. Å vad hon växer och vad många olika ansiktsuttryck hon har. Snart ses vi igen =)
Nu hoppas jag att jag är redo för fyra dagars arbete. På torsdag har jag en utbildningsdag i Motala hela dagen, den årliga KOL-dagen :)
Dagens bilder är från gårdagens promenad i kohagen   

Inga kommentarer: