22 maj 2019

Uppfriskande med regn och åska

Wow, vilket härligt väder det blev ikväll med ett rejält åskväder och ösregn. Det är mysigt att vara inne och titta ut på blixtarna, regnet och höra åskan mullra.
Jag har tagit fram den lilla resväskan och börjat packa ikväll. Ringde till Adam nyss och påminde om att vi snart dyker upp i Göteborg (han hade inte glömt det). Arwid pratade jag med häromkvällen. Ska bli så kul att träffa dem allesammans - Adam, Arwid, Lotta och Lo. Ska också bli så superkul att få se Adams lägenhet, det blir inflyttningsmiddag där på lördagskvällen =)
Ser fram mot att träffa Lo förstås, hon är 3½ månad nu och kan skratta högt =) Det kom en liten film igår från Arwid när Lo är glad och skrattar ett supergulligt babyskratt =) Det är Los moster som skojar med henne och lyckas locka fram det allra första skrattet.
Har haft en väldigt lugn och skön kväll ikväll. Lite relax först då jag kom hem från jobbet, satt upp i min säng och somnade direkt... Sambo kom och väckte mej som tur var... Jag har packat lite, pratat med Adam, gått en runda i trädgården innan regnet kom, druckit en stor kopp rött te och nu sitter jag här och bloggar =)
Det var lite ord och tankar från mej en onsdagkväll i maj. 
Dagens bilder är tagna efter en regnskur i maj 2018

Inga kommentarer: