07 oktober 2019

Min dag =)

I morse blev jag firad med frukost på sängen och en massa fina paket. På förmiddagen åkte vi iväg med bilen till Västanvik norr om Motala. Vi parkerade vid Hämtningsviken och gick några timmar på en härlig vandringsled. Det är inte min sambos favoritsysselsättning att vandra eller gå promenader men han var mentalt förberedd och jag tror att han t.om. njöt av utflykten =)
Vandringsleden är i mycket vacker natur utmed norra delen av Vättern. Vi har gått på stigar och spångar i skogen och även på klippor och berg.
Här kommer sambo gående på kuperade, slingrande skogsstigar med rötter och stenar. Vilken vacker dag med skön höstluft och strålande sol.
Nu är vi framme vid dagens lunchställe. Vi satt i vindskyddet och åt vår matsäck d.v.s. lunchmacka, Sportlunch och te. Vi hade bästa tänkbara utsikt över Vättern som glittrade i solskenet.
 Blåbärsris i höstfärg
Utmed vandringsleden finns rastplatser, grillplatser och vindskydd. Här var det skönt att sitta en stund i solen.
 Här fick vi både solenergi och ljusterapi
Många sträckor på vandringsleden var spångade, antar att det kan vara sankmark här ibland. 
Är helnöjd med dagens utflykt och vandringen i det underbart fina vädret. Dessutom en massa fina presenter, grattishälsningar via sms och facebook samt videosamtal med Lo, Arwid och Lotta och telefonprat med Adam. Vilken härlig födelsedag och dagen är ju inte slut än =)

Inga kommentarer: