12 mars 2020

Längtar efter trädgård bl.a.

Nu längtar jag till trädgårdsäsongen 2020. Jag hade tänkt att åka till handels-trädgården och köpa penséer idag men... det började snöa så jag stannade hemma.
I helgen ska jag nog börja så lite frön i krukor inomhus, troligen några olika sorter sommarblommor. Väntar med tomater och chili till april. 
Har haft en bra ledig dag! Har bakat en massa kakor som ska med till fredagskvällens "after Work" då vi ska fira några som fyllt jämnt samt avtacka några blivande pensionärer. Kul att baka =) Sambo Jens har gjort en Aubergine- och tomatpaj som också ska med till morgondagens AW (om inte Coronaviruset sätter stopp för denna sammankomst).
Blir så glad varje gång det kommer bilder och filmer på lilla Lo. Längtar väldigt mycket efter den här lilla damen nu, och längtar även efter de övriga förstås. 
Lo med mor, far och farbror Adam (halva restiden) ska ju resa till Malaga snart om inte Coronaviruset sätter stopp för det.
Det blir ingen Stockholmsresa i helgen för sambo J. I dessa tider ska man inte ge sig ut på resa om det inte är absolut nödvändigt, allt för att förhindra smittspridningen.

Inga kommentarer: