06 januari 2023

Lite av varje

Nu så, nu är bilderna från nya kameran överförda. Jag fick telefon-support av Arwid och sedan löste vi det tillsammans. Ibland är lösningen på "problemet" mycket enklare än vad man tror. Nya kameran är en liten behändig Panasonic Lumix som jag fick överta från Arwid och Lotta. Känns som kameran och jag kommer bra överens även om jag har mycket kvar att lära mej. 

Här kommer några bilder från nya kameran utan någon speciell ordning. Ville bara testa att redigera och lägga upp i bloggen. 

Testade kameran första gången när jag gick en promenad till havet, det blåste iskalla vindar och det gick höga vågor. Havet var mäktigt vackert i solnegången.
 

Här i viken ser havet mycket lugnare ut och kanske tog jag den här bilden vid ett annat tillfälle.

Havet fascinerar mej, ibland höga vågor med mäktigt brus och ibland alldeles spegelblankt och stilla. Jag har respekt för havet och jag älskar havet oavsett väder och vind.
Det blev många härliga promenader i olika väder. Här kommer Arwid och Lotta med Tuva i vagnen. I vagnen kan både Lo och Tuva få plats.
Som sagt, alltid lika vackert oavsett väder. Mysigt att ha sällskap med Lo, hålla i handen och gå och prata om allt möjligt.
Bilden tagen av Arwid

Här är det nyårsafton på "Joels Brygga" där vi åt nyårslunch. Bloggerskan bredvid Adam. Bilden tagen av Arwid
Tuva och Lo får avsluta dagens blogg-bilder. Det här är också en bild från nyårsafton på "Joels Brygga". Bilden tagen av Arwid.

Inga kommentarer: