25 juni 2009

Drömhus

Egentligen hade vi bestämt oss för att vi bor bra och väntar lite med att se oss om efter annat boende. Men... häromdagen tog vi en kvällspromenad, vi pratar om hur bra vi har det och hur bra vi bor. Vi går förbi ett litet hus som alltid varit ett drömhus för mej. - "Om det här huset skulle bli till salu någongång måste vi slå till" säger jag till J. Idag när jag läser Corren ser jag att just det huset är till salu! Det är ett gammalt hus (byggt i början av 1900) med närhet till Resecentrum. Det ligger bara några hundra meter från vår lägenhet. Det har en underbar gammal trädgård med skogen som närmsta granne. Det är husvisning om några dagar. Jag tror att huset kräver en ganska omfattande renovering.
Idag har jag tagit ledigt några timmar. Nu ska jag ut på gården och försöka få lite solbränna. Ikväll blir det en promenad på landet.
Idag är Adam på Liseberg. Arwid är på "Peace and love". Skönt att de har det bra och njuter av sommaren när de kan.
TACK till Er som skriver så fina kommentarer. Det är roligt att få kontakt med Er som läser min blogg. Om du vill skriva en kommentar men inte har egen blogg kan man skriva som anonym. I kommentaren kan man sedan berätta vem man är, om man vill det. Den här bloggen är öppen för vemsomhelst och självklart undrar jag ibland vilka ni är som hälsar på här och läser om mej, mitt liv och mina tankar. Du är alltid VÄLKOMMEN!
Dagens bild kommer från www.skonahem.se

1 kommentar:

♥ Fyra årstider sa...

Låt inte det huset få falla bort..gå och titta och kolla ordentligt.
Kram Lotta